22-24 Απριλίου
Τρέχοντα events

Γ2.1: Κανένα τρέχον event
Γ2.2: Κανένα τρέχον event
Εγγραφή επιτυχής! Καλώς ορίσατε στο ΣΦΗΜΜΥ 9!
Η σύνδεση απέτυχε! Ο λογαριασμός δε βρέθηκε!

palette Λίγα λόγια

Η εμπνευσμένη ιδέα - και πλέον παράδοση του συνεδρίου - της οργανωτικής επιτροπής του ΣΦΗΜΜΥ 6 πριν από 3 χρόνια, συνεχίζεται και φέτος. Η παράδοση ονομάζεται ΣΦΗΜΜΥ++ και δίνει χρώμα στις μέρες του συνεδρίου παρουσιάζοντας μια άλλη μορφή του, την διασκέδαση μέσω διαγωνισμών και την πρακτική εφαρμογή των ιδεών τους. Στο ΣΦΗΜΜΥ++ θα γίνεται παρουσίαση εταιρειών -Startups και Spinoffs- καθώς και ομάδων που εφαρμόζουν ήδη τις επιχειρηματικές τους ιδέες. Θα υπάρχουν παρουσιάσεις από εταιρίες-φορείς του χώρου δίνοντας τη δυνατότητα στις εταιρείες να διαφημιστούν και σε φοιτητές να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την αγορά εργασίας.

Επίσης το ΣΦΗΜΜΥ++ δίνει έμφαση στη παρουσίαση ομάδων και εργαστηρίων, τόσο του Πολυτεχνείου Κρήτης όσο και των υπόλοιπων πανεπιστημίων της χώρας, με διακρίσεις σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα μια σειρά από Workshops και διαγωνισμούς θα διασκεδάσει τους συνέδρους και θα τους δώσει την ευκαιρία να αναδείξουν και να εμπλουτίσουν τις ικανότητες τους.Logo designed by lawfx