22-24 Απριλίου
Τρέχοντα events

Γ2.1: Κανένα τρέχον event
Γ2.2: Κανένα τρέχον event
Εγγραφή επιτυχής! Καλώς ορίσατε στο ΣΦΗΜΜΥ 9!
Η σύνδεση απέτυχε! Ο λογαριασμός δε βρέθηκε!

stars Αποτελέσματα PreΣΦΗΜΜΥ 2

Δόθηκε 80% βάρος στην βαθμολογία καθηγητών και 20% στην βαθμολογία κοινού.
Η επεξεργασμένη βαθμολογία κοινού είναι 10 για την ομάδα με τις περισσότερους ψήφους κοινού, 9 για την δεύτερη κτλ.

Ομάδα Βαθμολογία καθηγητών(ενσωματωμένο βάρος 80%) Βαθμολογία κοινού επεξεργασμένη(ενσωματωμένο βάρος 20%) Βαθμολογία κοινού κανονική Τελική βαθμολογία
Brainy Fools 6.853 2 32 8.853
Glowing Enigma 5.946 1.2 11 7.146
Led Strippers 5.33 1.8 28 7.13
Health4all 5.7866 1 9 6.7866
Σερίφηδες 5.973 0.8 7 6.773
MARTIS 5.0933 1.6 21 6.6933
hmmatures 5.173 1.4 16 6.573
Chumbaspy 5.466 0.6 4 6.066
EngiGrek 4.96 0.8 7 5.76device_hub Λίγα λόγια

Στα πλαίσια του ΣΦΗΜΜΥ 9, διοργανώνεται το PreΣΦΗΜΜΥ, ένα Hackathon για φοιτητές-μηχανικούς, μια δραστηριότητα που ξεκίνησε το 2015, στην Πάτρα, και αποτελεί πλέον παράδοση του ΣΦΗΜΜΥ. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Μαρτίου 2016 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Το θέμα του φετινού Hackathon θα ανακοινωθεί μία εβδομάδα πριν το διαγωνισμό. Μέσα σε αυτό το διάστημα οι ομάδες θα πρέπει να σκεφτούν το project που θα υλοποιήσουν κατά τη διάρκεια του preΣΦΗΜΜΥ.

Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 3-5 άτομα και θα φέρει το όνομα της επιλογής της καθώς και ένα μόττο. Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε αλλά δεν μπορείτε να βρείτε ομάδα, είστε ευπρόσδεκτοι στο χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού, όπου με λίγη τύχη θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άλλους ενδιαφερόμενους και να φτιάξετε την δική σας ομάδα.

Τα projects θα υλοποιηθούν το διήμερο του διαγωνισμού, μέχρι το οποίο θα έχετε το χρόνο να σκεφτείτε και να συζητήσετε με φίλους το θέμα του δικού σας project καθώς και να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα υλικά για την υλοποίηση του. Οργανωθείτε κι ελάτε να μας εντυπωσιάσετε! Κατά τη διάρκεια του διημέρου, το γεγονός θα καλύπτεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάθε ομάδα θα πρέπει να συντάξει μια αναφορά-περιγραφή του project της, την οποία θα πρέπει να καταθέσει εντός μιας εβδομάδας μετά το πέρας του διαγωνισμού για την αξιολόγηση της προσπάθειας καθώς και μια τρίλεπτη video-παρουσίαση της ιδέας, η οποία θα πρέπει να είναι έτοιμη στο τέλος του διημέρου.
group Ομάδες
APPricot
Turn app and get happy
Brackets Team[]
flare BrainyFools flare
Simplify the world!
flare Chumbaspy flare
Daedalus
flare EngiGrek flare
Εquilibrium
Optimize Everything
flare Glowing Enigma flare
May the source be with you
HardCode Wizards
Where there is code, there is hope!
flare Health4all flare
flare hmmatures flare
tzannosmode!
Infinite Loop
It’s keeping you awake!
Kosin(θ)
Code Hard or Go Home
flare Led Strippers flare
You can keep your <head> on
flare MARTIS flare
Silicon Minds
Swarm
Live, Feel & Remember
flare Σερίφηδες flaresubject Θέμα

Το PreΣΦΗΜΜΥ 2 σας περιμένει 5 και 6 Μαρτίου στο Πανεπιστήμιο της πόλης σας.

Η φετινή θεματική ενότητα είναι το Computing Everywhere.

Τα smartphones γίνονται ολοένα και πιο απαραίτητα στη ζωή μας. Η τεχνολογία δεν περιορίζεται πλέον στους υπολογιστές. Το αντίθετο, επεκτείνεται και σε καθημερινά αξεσουάρ όπως ρολόγια, μπλούζες, γυαλιά, κ.α. Οι συμμετέχοντες καλούνται να υλοποιήσουν projects που διευκολύνουν την ζωή του ατόμου. Τέτοια θα μπορούσαν να είναι wearables που εντοπίζουν το άγχος, τσέπη που φορτίζει ηλεκτρονικές συσκευές, δαχτυλίδι βασισμένο σε gesture control, κ.α. Καλή επιτυχία σε όλους!
gavel Κανόνες
  • Ανανέωση: Λόγω χαμηλής συμμετοχής σε κάποιες πόλεις η πρώτη φάση του διαγωνισμού από τοπικό επίπεδο μεταφέρεται σε πανελλαδικό με σκοπό την αύξηση του ανταγωνισμού και την πρόκριση των καλύτερων συμμετοχών συνολικά και όχι τοπικά.
  • Οι συμμετέχοντες θα δώσουν όνομα στην ομάδα τους, η οποία θα αποτελείται από 3 έως και 5 άτομα. Αν δε βρείτε την ομάδα που σας ταιριάζει μπορείτε να έρθετε, να γνωρίσετε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, τις ιδέες τους και να δημιουργήσετε ομάδες εκείνη τη στιγμή.
  • Η υλοποίηση των projects θα γίνει μέσα στο διήμερο του διαγωνισμού, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να σκεφτείτε ιδέες, να τις συζητήσετε με τους φίλους σας και να προετοιμάσετε τα υλικά που θα χρειαστείτε.
  • Κάθε ομάδα μπορεί να φέρει μαζί της τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει - laptops, raspberries, arduinos, leds, και ότι άλλο φανταστείτε. Οπότε σκεφτείτε ελεύθερα το project που θα υλοποιήσετε και θα εντυπωσιάσει κοινό και επιτροπή.
  • Στο τέλος της δεύτερης μέρας κάθε ομάδα θα ετοιμάσει ένα βίντεο τριών λεπτών όπου θα παρουσιάζουν την ιδέα τους. Ενώ ακόμα κάθε ομάδα θα πρέπει να συντάξει μία αναφορά - περιγραφή του project της την οποία θα την καταθέσει μέσα σε ένα διάστημα μίας εβδομάδας.
  • Κάθε ομάδα θα πρέπει ανά χρονικά διαστήματα να ανεβάζει τη δουλειά της στο Google Drive ή κάποια παρόμοια πλατφόρμα για να ελέγχεται από τους επιτηρητές.
  • Η «κατασκοπεία» απαγορεύεται.
  • Μπορεί να γίνει χρήση κώδικα από το διαδίκτυο(θα πρέπει οι ομάδες να αναφέρουν την πηγή του κώδικα).
  • Φοιτητές από άλλα τμήματα επιτρέπονται αρκεί το ίδρυμά τους να βρίσκεται σε μία από της διοργανώτριες πόλεις.star_border Έπαθλο

Το preΣΦΗΜΜΥ είναι μόνο λίγες μέρες μακριά και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το έπαθλο του διαγωνισμού. Έπαθλο του φετινού hackathon αποτελεί τριήμερη διαμονή στην Σαντορίνη για την ομάδα σας με παροχή αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις σας στο νησί! Το έπαθλο είναι χορηγία του ξενοδοχείου Santorini Villas που το ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη του στο Συνέδριο!
plus_one Δήλωση συμμετοχής

Οι εγγραφές στο PreΣΦΗΜΜΥ 2 έχουν κλείσει. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!
Για παραπάνω πληροφορίες ή τυχών απορίες για τον διαγωνισμό presf@sfhmmy.gr
place Εκδηλώσεις PreΣΦΗΜΜΥ


Logo designed by lawfx