22-24 Απριλίου
Τρέχοντα events

Γ2.1: Κανένα τρέχον event
Γ2.2: Κανένα τρέχον event
Εγγραφή επιτυχής! Καλώς ορίσατε στο ΣΦΗΜΜΥ 9!
Η σύνδεση απέτυχε! Ο λογαριασμός δε βρέθηκε!

announcement Ανακοινώσεις
Το ΣΦΗΜΜΥ 10 πάει στην Ξάνθη

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το επόμενο ΣΦΗΜΜΥ θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη από τους φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην Ξάνθη!

Πρακτικά ΣΦΗΜΜΥ 9

Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε τα πρακτικά του συνεδρίου εδώ

Νέος κύκλος υποβολής προτάσεων για το ΣΦΗΜΜΥ 10

Καλούμε εκ νέου τους φοιτητές των τμημάτων ΗΜΜΥ της χώρας να σχηματίσουν ομάδες ενδιαφέροντος και να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για την ανάληψη της διοργάνωσης του ΣΦΗΜΜΥ 10 που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθέι το φθινόπωρο του 2017. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή του φακέλου διεκδίκησης είναι η 23η Δεκεμβρίου του 2016. Η διεύθυνση υποβολής των αιτήσεων είναι tuc@sfhmmy.gr. Η αίτηση διεκδίκησης θα πρέπει να περιέχει τη μελέτη και το σχεδιασμό για το ΣΦΗΜΜΥ 10 και να περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες: •Ημερομηνία/Χώρος Πότε και που θα γίνει το επόμενο ΣΦΗΜΜΥ. Δυνατότητες χώρου διεξαγωγής και μεταφορά προς αυτόν αλλά και την πόλη. •Περιγραφή Προγράμματος (προτεινόμενοι ομιλητές, workshops, ΣΦΗΜΜΥ++) Ένα προσχέδιο προγράμματος του συνεδρίου αναφέροντας προτεινόμενους προσκεκλημένους ομιλητές και δραστηριότητες, όπως workshops, διαγωνισμοί και κοινωνικές εκδηλώσεις. •Ομάδα Πώς θα οργανώσετε την ομάδα σας( μοντέλο λειτουργίας). Όχι τόσο για αυτούς που θα κρίνουν το φάκελο διεκδίκησης αλλά κυρίως για να γνωρίζει η ίδια η υποψήφια ομάδα πως θα λειτουργήσει. Μία σωστή δομή της οργανωτικής επιτροπής με καλή κατανομή των εργασιών και αρμοδιοτήτων θα σας βοηθήσει στην διαχείριση του χρόνου και θα βελτιώσει την παραγωγικότητά σας. Ακόμα, αν υπάρχουν άτομα με εμπειρία σε αντίστοιχες -μικρές ή μεγάλες- διοργανώσεις θα εκτιμηθεί θετικά λόγω της μείωσης του φόρτου εργασίας της οργανωτικής. Η επικοινωνία επίσης μεταξύ της οργανωτικής είναι ιδιαίτερα σημαντική, μπορείτε να εξετάσετε διάφορα μέσα και τρόπους. •Οικονομικός προϋπολογισμός συνεδρίου Μια ρεαλιστική εκτίμηση των οικονομικών του συνεδρίου είναι πολύ σημαντική για τη διοργάνωση του ΣΦΗΜΜΥ. Γι' αυτό πραγματοποιήστε μια έρευνα αγοράς, ετοιμάστε ένα προϋπολογισμό για το συνέδριο, ποια είναι τα κόστη του, από που θα συγκεντρώσετε τα απαιτούμενα χρήματα( πιθανοί χορηγοί, Τμήμα, Πανεπιστήμιο). •Προώθηση συνεδρίου Το ΣΦΗΜΜΥ κάθε χρόνο μεγαλώνει. Με στόχο την μεγαλύτερη και καλύτερη προβολή του συνεδρίου ερευνήστε τρόπους προώθησης και διαφήμισής του. •Υποδομές IT Δημιουργία πλάνου με τις απαιτήσεις του συνεδρίου σε πληροφοριακά συστήματα για την κάλυψη των αναγκών της διοργάνωσης( web site, live streaming, σύστημα για κατάθεση και αξιολόγηση εργασιών, πιθανό application). •preΣΦΗΜΜΥ Επιθυμία όλων είναι το preΣΦΗΜΜΥ να συνεχίσει να εξελίσσεται και να μεγαλώνει σε συμμετοχές και δημοτικότητα, αφού έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του συνεδρίου, γι’ αυτό προτείνετε τρόπους προς τις συγκεκριμένες κατευθύνσεις, καθώς και μια νέα γενική θεματική για το διαγωνισμό. Αναφέρετε, επίσης, προβλεπόμενες ημερομηνίες για την διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Υποβολή προτάσεων για το ΣΦΗΜΜΥ 10

Όπως κάθε χρόνο το μεγαλύτερο συνέδριο φοιτητών ΗΜΜΥ στην Ελλάδα, αποχαιρετώντας τα Χανιά, αναζητά την επόμενη πόλη που θα το φιλοξενήσει, την πόλη που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της κοινότητας των ηλεκτρολόγων, ηλεκτρονικών και μηχανικών υπολογιστών. Συνεπώς, καλούμε τους φοιτητές των τμημάτων ΗΜΜΥ της χώρας να σχηματίσουν ομάδες ενδιαφέροντος και να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για την ανάληψη της διοργάνωσης του ΣΦΗΜΜΥ 10 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2016 στο tuc@sfhmmy.gr. Η αίτηση διεκδίκησης θα πρέπει να περιέχει τη μελέτη και το σχεδιασμό για το ΣΦΗΜΜΥ 10 και να περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες: •Ημερομηνία/Χώρος Πότε και που θα γίνει το επόμενο ΣΦΗΜΜΥ. Δυνατότητες χώρου διεξαγωγής και μεταφορά προς αυτόν αλλά και την πόλη. •Περιγραφή Προγράμματος (προτεινόμενοι ομιλητές, workshops, ΣΦΗΜΜΥ++) Ένα προσχέδιο προγράμματος του συνεδρίου αναφέροντας προτεινόμενους προσκεκλημένους ομιλητές και δραστηριότητες, όπως workshops, διαγωνισμοί και κοινωνικές εκδηλώσεις. •Ομάδα Πώς θα οργανώσετε την ομάδα σας( μοντέλο λειτουργίας). Όχι τόσο για αυτούς που θα κρίνουν το φάκελο διεκδίκησης αλλά κυρίως για να γνωρίζει η ίδια η υποψήφια ομάδα πως θα λειτουργήσει. Μία σωστή δομή της οργανωτικής επιτροπής με καλή κατανομή των εργασιών και αρμοδιοτήτων θα σας βοηθήσει στην διαχείριση του χρόνου και θα βελτιώσει την παραγωγικότητά σας. Ακόμα, αν υπάρχουν άτομα με εμπειρία σε αντίστοιχες -μικρές ή μεγάλες- διοργανώσεις θα εκτιμηθεί θετικά λόγω της μείωσης του φόρτου εργασίας της οργανωτικής. Η επικοινωνία επίσης μεταξύ της οργανωτικής είναι ιδιαίτερα σημαντική, μπορείτε να εξετάσετε διάφορα μέσα και τρόπους. •Οικονομικός προϋπολογισμός συνεδρίου Μια ρεαλιστική εκτίμηση των οικονομικών του συνεδρίου είναι πολύ σημαντική για τη διοργάνωση του ΣΦΗΜΜΥ. Γι' αυτό πραγματοποιήστε μια έρευνα αγοράς, ετοιμάστε ένα προϋπολογισμό για το συνέδριο, ποια είναι τα κόστη του, από που θα συγκεντρώσετε τα απαιτούμενα χρήματα( πιθανοί χορηγοί, Τμήμα, Πανεπιστήμιο). •Προώθηση συνεδρίου Το ΣΦΗΜΜΥ κάθε χρόνο μεγαλώνει. Με στόχο την μεγαλύτερη και καλύτερη προβολή του συνεδρίου ερευνήστε τρόπους προώθησης και διαφήμισής του. •Υποδομές IT Δημιουργία πλάνου με τις απαιτήσεις του συνεδρίου σε πληροφοριακά συστήματα για την κάλυψη των αναγκών της διοργάνωσης( web site, live streaming, σύστημα για κατάθεση και αξιολόγηση εργασιών, πιθανό application). •preΣΦΗΜΜΥ Επιθυμία όλων είναι το preΣΦΗΜΜΥ να συνεχίσει να εξελίσσεται και να μεγαλώνει σε συμμετοχές και δημοτικότητα, αφού έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του συνεδρίου, γι’ αυτό προτείνετε τρόπους προς τις συγκεκριμένες κατευθύνσεις, καθώς και μια νέα γενική θεματική για το διαγωνισμό. Αναφέρετε, επίσης, προβλεπόμενες ημερομηνίες για την διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Σημαντική ανακοίνωση για τα αστικά της Κυριακής.

Αύριο θα υπάρχουν λεωφορεία για το συνέδριο (αριθμό 18 ή 23) ανά 1 ώρα. Παρακαλώ κοιτάξτε το πρόγραμμα Το πρωί θα υπάρχουν δρομολόγια στο κενό 8:30 - 10:00. Δεν θα ξεκινάνε συγκεκριμένη ώρα αλλά με βάση το πλήθος των ατόμων. Για τα δρομολόγια προς Σούδα: για να μην υπάρχει συμφόρηση και να προλάβουν όλοι το πλοίο, φροντίστε να πάτε από νωρίς. Αποφύγετε να πάτε τελευταία στιγμή για δική σας ασφάλεια σε περίπτωση που δεν φτάσουν τα λεωφορεία.

Ανοιχτή συζήτηση με τον κ. Σηφάκη

Αύριο Κυριακή 24/4 στις 11:00 στην αίθουσα 145Π42 στο Κτήριο Επιστημών θα υπάρξει ανοιχτή συζήτηση με τον κ. Ιωσήφ Σηφάκη. Θα υπάρξει καθοδήγηση από τον χώρο της γραμματείας του συνεδρίου στις 10:40.

Java Workshop - Επιλογή συμμετεχόντων

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στο Java Workshop της Παρασκευής, έγινε επιλογή των συμμετεχόντων με βάση τις αιτήσεις που κατέθεσαν. Στους επιλαχόντες θα σταλεί mail με περισσότερες πληροφορίες για την διεξαγωγή του Workshop.

Singular Logic - Αργυρός Χορηγός

Ευχαριστούμε θερμά την Singular Logic για την συνεισφορά της στο συνέδριο ως Αργυρός Χορηγός! Για περισσότερες πληροφορίες: singularlogic.eu

Δήλωση συμμετοχής σε Workshop

Την Παρασκευή 22 Απριλίου στο ΣΦΗΜΜΥ 9 θα γίνει JAVA Workshop από τον Heinz Kabutz , με Θέμα: «Finding and Solving Java Deadlocks». Δηλώστε συμμετοχή στο workshop στην φόρμα γράφοντας τους λόγους που θα θέλατε να συμμετέχετε. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα λήξουν την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 23:00. Για να συμμετέχετε στο workshop θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας ένα φορητό υπολογιστή. Σημείωση To Workshop θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά. Session Abstract: One of the hazards of multi-threaded code is that if we are not careful, we might cause a deadlock in our program. The simplest of these is the "deadly embrace", where locks are acquired by multiple threads in different orders. The simple deadlocks can be detected automatically with the deadlock detection tool in the ThreadMXBean. However, there is another class of deadlock that requires us to analyze the stack traces of all the threads. In this hands-on-lab, we will explain what causes deadlocks and how we can find them. You will then be given a body of code to test for deadlocks using the techniques learned.

Λήξη προθεσμίας συμπλήρωσης της φόρμας για την έκπτωση στα ΚΤΕΛ

Η φόρμα για την έκπτωση 50% στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ θα απενεργοποιηθεί αύριο Τετάρτη 13/04 στις 23:00 και θα μπορείτε να απευθυνθείτε στα ΚΤΕΛ από τη Παρασκευή 15/04. Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει τη φόρμα και σκοπεύουν να ταξιδέψουν με ΚΤΕΛ παρακαλούμε να την συμπληρώσουν άμεσα. Μόνο όσοι την συμπληρώσουν δικαιούνται τις εκπτώσεις στα ΚΤΕΛ. Μπορείτε να βρείτε την φόρμα εδώ Παρακαλούνται όλοι όσοι θα έρθουν στα Χανιά με πλοίο - ανεξάρτητα αν χρησιμοποιήσουν τα ΚΤΕΛ - να συμπληρώσουν τα αντίστοιχα πεδία της φόρμας, έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη οργάνωση στα Αστικά λεωφορεία που θα σας παραλάβουν από το λιμάνι της Σούδας. Μετά τη λήξη της προθεσμίας καμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή.

Upstream - Αργυρός Χορηγός

Ευχαριστούμε θερμά την Upstream για την συνεισφορά της στο ΣΦΗΜΜΥ ως Αργυρός Χορηγός! Για περισσότερες πληροφορίες: upstreamsystems.com

Μεταφορά Συνέδρων

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να αποκτήσουν έκπτωση 50% στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ και του Πλοίου από - Ξάνθη - Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα - Βόλο - Πάτρα - Αθήνα - Ηράκλειο - Κοζάνη προς Χανιά, παρακαλούμε να συμπληρώσουν την φόρμα Την έκπτωση μπορούν να διεκδικήσουν ΜΟΝΟ οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι. Η εγγραφή γίνεται στο site του συνεδρίου Η έκπτωση ισχύει και για την επιστροφή από Χανιά. Προσοχή! Η φόρμα θα απενεργοποιηθεί τη Τετάρτη 13/04 - αυστηρά. Θα μπορείτε να απευθυνθείτε στα ΚΤΕΛ από τη Παρασκευή 15/04. Ακτοπλοϊκά μπορείτε να κλείσετε από τώρα.

Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ - Χορηγός

Ευχαριστούμε θερμά τις Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ για την στήριξή τους στο συνέδριο. Για περισσότερες πληροφορίες: tziola.gr/

Εκδόσεις Συμμετρία - Χορηγός

Ευχαριστούμε θερμά τις Εκδόσεις Συμμετρία που θα αποτελέσουν Χορηγός του συνεδρίου. Για περισσότερες πληροφορίες: simmetria.gr/

ABB - Χορηγός

Ευχαριστούμε θερμά την ABB για την στήριξή της στο συνέδριο. Ακόμα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ABB που επί τέσσερα συναπτά έτη υποστηρίζει το θεσμό του ΣΦΗΜΜΥ. Για περισσότερες πληροφορίες: www.abb.com/gr

Palaplast - Αργυρός Χορηγός

Ευχαριστούμε θερμά την Palaplast για την συνεισφορά της στο Συνέδριο ως Αργυρός Χορηγός! Για περισσότερες πληροφορίες: palaplast.gr

ΕΜηΠΕΕ - Υποστηρικτής

Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΕΜηΠΕΕ) για τη στήριξή της προς το συνέδριο. Ακόμα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΜηΠΕΕ που επί τέσσερα συναπτά έτη υποστηρίζει το θεσμό του ΣΦΗΜΜΥ. Για περισσότερες πληροφορίες: www.computer-engineers.gr/

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει! Η συμμετοχή στο ΣΦΗΜΜΥ 9 είναι δωρεάν! Η εγγραφή γίνεται απλά με την δημιουργία λογαριασμού στο site του συνεδρίου. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στα Χανιά στις 22-24 Απριλίου στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Σας περιμένουμε στο μεγαλύτερο Συνέδριο Φοιτητών Η.Μ.Μ.Υ. στην Ελλάδα!

ΚΥΔΟΝ HOTEL - Χορηγός

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο ΚΥΔΟN HOTEL που θα αποτελέσει Χορηγός του συνεδρίου, καλύπτοντας τη διαμονή των ομιλητών του ΣΦΗΜΜΥ στα πολυτελή του δωμάτια. Για περισσότερες πληροφορίες: kydonhotel.com

Santorini Villas - Χορηγός

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο SANTORINI VILLAS για την στήριξή του στο συνέδριο, προσφέροντας το βραβείο των φετινών νικητών του preΣΦΗΜΜΥ, την τριήμερη διαμονή και παροχή αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις τους στο νησί της Σαντορίνης. Για περισσότερες πληροφορίες: www.santorinivillas.gr

JR Technologies - Αργυρός Χορηγός

Ευχαριστούμε την JR Technologies που θα αποτελέσει αρωγό στην προσπάθεια του ΣΦΗΜΜΥ 9 ως Αργυρός Χορηγός. H JR Technologies χτίστηκε για τους επαγγελματίες στα αεροπορικά ταξίδια που βλέπουν την ανάγκη για μια online διάσταση στο επιχειρηματικό τους μοντέλο και για αυτούς που κατανοούν ότι το επόμενης γενιάς μοντέλο διανομής απαιτεί όλοι οι συμμετέχοντες στην αλυσίδα αξίας να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να μειώσουν το κόστος τους. Οι λύσεις που προσφέρει η JR Technologies περιλαμβάνουν μηχανές B2B & B2C κράτησης, εταιρικά εργαλεία κράτησης, ποιοτικό έλεγχο, ακεραιότητα των εσόδων και εργαλεία διαχείρισης πωλήσεων. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από αεροπορική εταιρεία, διαμεσολαβητή ή ταξιδιωτικό πράκτορα, φέρνοντας ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις, ταυτόχρονα ενισχύοντας τα σχέδιά τους για την αύξηση των εσόδων και τη μείωση του κόστους τους. Για περισσότερες πληροφορίες: www.jrtechnologies.com

Oracle Academy - Αργυρός Χορηγός

Ευχαριστούμε θερμά την Oracle Academy για την στήριξή της στο ΣΦΗΜΜΥ 9 ως Αργυρός Χορηγός. H Oracle Academy προάγει την εκπαίδευση στην επιστήμη των υπολογιστών σε παγκόσμιο επίπεδο με σκοπό να προωθήσει τη γνώση, την καινοτομία, την ανάπτυξη δεξιοτήτων, και την ποικιλομορφία στους τομείς της τεχνολογίας. Περισσότερες πληροφορίες για την Oracle Academy και τις δραστηριότητές της μπορείτε να βρείτε στο https://academy.oracle.com/

Παράταση του Call for Papers

To Call for Papers του ΣΦΗΜΜΥ 9 παίρνει παράταση! Η νέα προθεσμία υποβολής των papers είναι Δευτέρα 7 Μαρτίου! Η Οργανωτική Επιτροπή ΣΦΗΜΜΥ 9 E-mail επικοινωνίας: papers@sfhmmy.gr

Call for Papers

Η αποστολή εργασιών είναι ανοικτή! Μπορείτε να ανεβάσετε τις εργασίες σας στο site του ΣΦΗΜΜΥ! Το Call for Papers του φετινού ΣΦΗΜΜΥ θα είναι ενεργό από τις 10 Δεκεμβρίου με καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των papers την 20η Ιανουαρίου 2016. Τα Papers θα πρέπει να: •Είναι γραμμένα στα ελληνικά ή στα αγγλικά •Είναι μέχρι και έξι σελίδες Α4 •Ακολουθούν εξ’ ολοκλήρου το πρότυπο της IEEE για Word ή LaTeX •Διαθέτουν τρεις με επτά λέξεις κλειδιά (keywords) •Περιέχουν πρωτότυπο περιεχόμενο •Υποβάλλονται σε μορφή .pdf στο www.sfhmmy.gr/profile Σας περιμένουμε στα Χανιά! Η Οργανωτική Επιτροπή ΣΦΗΜΜΥ 9 E-mail επικοινωνίας: papers@sfhmmy.gr

Κάλεσμα για Ερευνητικές Ομάδες

Η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών – ΣΦΗΜΜΥ 9 προσκαλεί Ερευνητικές Ομάδες να παρουσιάσουν το έργο τους! Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει μία ομιλία 10-15 λεπτών σε μία από τις αίθουσες του κτιρίου που θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο καθώς και εκθεσιακό χώρο (booth) στους χώρους του συνεδρίου, όπου θα μπορεί κάθε ερευνητική ομάδα να παρουσιάσει στους συνέδρους τα αποτελέσματα της έρευνά της! Το ΣΦΗΜΜΥ 9 θα διεξαχθεί στη πόλη των Χανίων στις 22,23 και 24 Απριλίου του 2016, στο χώρο του Πολυτεχνείου Κρήτης με τη συμμετοχή 1000 και πλέον συνέδρων. Αν θέλετε η ερευνητική ομάδα σας να λάβει μέρος στο ΣΦΗΜΜΥ++, παρουσιάζοντας το έργο της, κοινό του ΣΦΗΜΜΥ 9, επικοινωνήστε στο activities@sfhmmy.gr , στέλνοντας μας μια σύντομη περιγραφή του καθώς και πιθανές διακρίσεις και βραβεία. Υποβολή αιτήσεων μέχρι 28/2/2016

Κάλεσμα για Νεοφυείς Επιχειρήσεις

Η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών – ΣΦΗΜΜΥ 9 προσκαλεί Νεοφυείς Επιχειρήσεις (Startups) και εταιρίες Τεχνοβλαστούς (Spin off) να παρουσιάσουν το έργο τους! Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει μία ομιλία 10-15 λεπτών σε μία από τις αίθουσες του κτιρίου που θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο καθώς και εκθεσιακό χώρο (booth) στους χώρους του συνεδρίου, όπου θα μπορεί κάθε Startup και Spin off να παρουσιάσει τη δουλειά της! Το ΣΦΗΜΜΥ 9 θα διεξαχθεί στη πόλη των Χανίων στις 22,23 και 24 Απριλίου του 2016, στο χώρο του Πολυτεχνείου Κρήτης με τη συμμετοχή 1000 και πλέον συνέδρων. Αν θέλετε η Startup-Spin off σας να λάβει μέρος στο ΣΦΗΜΜΥ++, παρουσιάζοντας την ιδέα της, το business model της καθώς και την μέχρι τώρα πρόοδό της στο κοινό του ΣΦΗΜΜΥ 9, επικοινωνήστε στο activities@sfhmmy.gr , στέλνοντας μας μια σύντομη περιγραφή της καθώς και πιθανές διακρίσεις και βραβεία. Υποβολή αιτήσεων μέχρι 28/2/2016

Το Call for Papers ανοίγει σύντομα

Το 9ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών - ΣΦΗΜΜΥ 9 πλησιάζει και μαζί του πλησιάζει και η περίοδος υποβολής εργασιών. Το Call for Papers του φετινού ΣΦΗΜΜΥ θα είναι ενεργό από τις 10 Δεκεμβρίου με καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των papers την 20η Ιανουαρίου 2016. Τα Papers θα πρέπει να: • Είναι γραμμένα στα ελληνικά ή στα αγγλικά • Είναι μέχρι και έξι σελίδες Α4 • Ακολουθούν εξ’ ολοκλήρου το πρότυπο της IEEE για Word ή LaTeX • Διαθέτουν τρεις με επτά λέξεις κλειδιά (keywords) • Περιέχουν πρωτότυπο περιεχόμενο • Υποβάλλονται σε μορφή .pdf στο www.sfhmmy.gr/profile Σας περιμένουμε στα Χανιά! Η Οργανωτική Επιτροπή ΣΦΗΜΜΥ 9 E-mail επικοινωνίας: papers@sfhmmy.grLogo designed by lawfx